Regulamentul promoției INVESTITORI Fagura.ro BONUS 15 Euro

Fagura.ro își creează comunitatea și te așteaptă să i te alături. Toți investitorii care alimentează contul de investitor în perioada 20 decembrie 2023 – 29 februarie 2024 cu o sumă minimă de 250 Euro, conform punctelor 5 și 6 din Regulament, investită în cererile de împrumut din platformă, au bonus 15 Euro creditați direct în contul de investitor. 

Regulamentul Campaniei:

  1. Campania „BONUS 15 Euro este desfășurată de Fagura.ro;
  2. Perioada Campaniei: 20 decembrie 2023 – 29 februarie 2024 ora 24:00 (GMT +2);
  3. Locul: Campania se desfășoară exclusiv online și pot participa toate persoanele care îndeplinesc condițiile de eligibilitate specificate la punctul 4. 
  4. În cadrul campaniei pot participa atât clienții Fagura.ro actuali (persoane fizice sau companii) care au deja creat un cont, cât și clienții noi care își creează un cont de investitor pe app.fagura.ro . Orice persoană care are cont creat și validat este considerat client
  5. Regulamentul actual se adresează clienților care au cont de investitor pe fagura.ro.
  6. Condiții de participare:
  • Investitorii trebuie să alimenteze contul cu minim 250 Euro (două sute cinci zeci),
  • Investitorii să păstreze în cont minim 250 Euro pe toată perioada promoției
  • Investitorii să nu efectueze retrageri de numerar din cont pe perioada campaniei
  • Investitorii să investească minim 250 Euro în împrumuturile listate pe platforma app.fagura.ro înainte de termenul limită al promoției, 29 februarie 2024;
  1. Acordarea bonusului: Bonusul de 15 Euro va fi transferat în contul investitorului în primele 5 zile după terminarea promoției, dacă și numai dacă toate condițiile de participare de la punctul 6 sunt îndeplinite. 
  2. În campanie nu pot participa asociații și angajații Fagura.ro (compania Fagura OU, OCN Fagura Marketplace SRL, Fagura Finance SRL și CamLab SRL), sau rudele acestora de gradul I;
  3. Responsabilitatea raportării și, respectiv, a achitării tuturor taxelor și impozitelor aferente sumelor investite revin integral investitorului, fie aceasta persoana fizică sau juridică;
  4. Acest regulament este aprobat și publicat de organizatorii pe site-ul blog.Fagura.ro la data de 20 decembrie 2023 și nu va suferi modificări pe parcursul desfășurării campaniei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.