Credite online pentru afaceri mici cu ambiții mari

Obții finanțare direct de la investitori, rapid și fără bătăi de cap. Scapi de birocrație și drumuri la bancă. Semnezi digital și împrumuți online cu dobândă fixă.

Creează cont
Dobândă de la 6,5%
Aplici online în 15 minute
Răspuns în maxim 1 zi

Calculator credit pentru IMM-uri

Fagura îți va oferi împrumut cu un scoring corect, făcut în baza unui algoritm care stă la baza platformei și care îți analizează istoricul tău creditar.
Vreau să împrumut
€5000
€500
€15000
Cu o istorie creditară
Perioada de creditare
12 luni
6 luni
60 luni
Rata lunară
434.71 €
Total economii
1244.84 €
Dobânda anuală
7.90 %
Total întorci
5216.53 €

* Calcul exemplu: Suma împrumutului - 1000€. Suma eliberată - 1000€. Total întorci - 1071.24€. Perioada - 12 luni. Rata lunară - 89.27€. Dobânda anuală - 12.9%. DAE - 12.9%. Pentru a afla dobânda ta exactă, va fi necesar să completați o cerere de finanțare.

De ce să împrumuți pe Fagura?

Motive să crești financiar cu Fagura prin creditare online sau investiții

100% online

Cererea, semnarea, managementul contractului de împrumut – totul se întâmplă doar online. Rapid și eficient.

Plată anticipată fără costuri

Poți achita împrumutul oricând, fără grijă. Nu te costă nimic în plus.

Faci cunoscută afacerea

Când ceri împrumut online, prezinți și afacerea. Membrii Fagura află de tine și poți câștiga noi clienți.

Încurajăm startup-urile

Chiar dacă e înființată acum 2 luni, firma ta poate obține credit. În Fagura, vrem să creștem împreună.

Cum începi să investești pe Fagura

Pe Fagura, firmele împrumută direct de la investitori

Investitorii finanțează cu sume mici mai multe împrumuturi pentru IMM-uri românești. Dobânzile plătite se întorc la ei ca profit. Fagura gestionează legătura între antreprenorii care vor să își crească afacerile și investitorii care vor să-și mărească venitul sprijinind firme românești. Pe Fagura, punem accent pe potențialul firmelor, indiferent de vechimea lor.

01
Creezi cont
Te înregistrezi pe platforma Fagura în câteva clipe, cât ți-ai comanda o pizza.
02
Completezi cererea de împrumut
Durează cât faci un ceai. Scrii ce sumă ai nevoie și pentru cât timp, plus o descriere scurtă a afacerii. Încarci online câteva documente și gata.
03
Investitorii finanțează împrumutul
Investitorii de pe Fagura îți citesc prezentarea și decid să te împrumute. Un credit este finanțat de mai mulți investitori în maxim 14 zile.
04
Semnezi contractul și primești banii
Oferă detalii despre tine. Durează câteva minute până îți valideContractul îl semnezi digital și Fagura îți virează banii în cont. Ratele și dobânzile plătite se întorc direct la investitorii care te-au finanțat.

Fagura în presă

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.