Credite online pentru afaceri mici cu ambiții mari

Obții finanțare direct de la investitori, rapid și fără bătăi de cap. Scapi de birocrație și drumuri la bancă. Semnezi digital și împrumuți online cu dobândă fixă.

Creează cont
Cum functioneaza Fagura
Dobândă de la 6,5%
Aplici online în 15 minute
Răspuns în maxim 1 zi

Calculator credit pentru IMM-uri

Fagura îți va oferi împrumut cu un scoring corect, făcut în baza unui algoritm care stă la baza platformei și care îți analizează istoricul tău creditar.
Vreau să împrumut
€5000
€1000
€20000
Cu o istorie creditară
Perioada de creditare
12 luni
12 luni
48 luni
Detalii
Rata lunară
434.71 €
Total economii
1244.84 €
Dobânda anuală
7.90 %
Total întorci
5216.53 €

* Termenul minim de acordare a împrumutului este de 12 luni, iar termenul maxim este de 48 luni. Dobânda anuală efectivă (DAE) minimă în cazul unei istorii de credit bune va constitui 6,9%, în cazul unei istorii de credit rele - dobânda anuală efectivă (DAE) maximă va fi de 38.9%. Calcul exemplu: Suma împrumutului - 1000€. Suma eliberată - 1000€. Total întorci - 1071.24€. Perioada - 12 luni. Plata lunară - 89.27€. Dobânda anuală - 12.9%. DAE - 12.9%. Pentru a afla dobânda ta exactă, va fi necesar să completați o cerere de finanțare.

De ce să împrumuți pe Fagura?

Motive să crești financiar cu Fagura prin creditare online sau investiții

100% online

Cererea, semnarea, managementul contractului de împrumut – totul se întâmplă doar online. Rapid și eficient.

Plată anticipată fără costuri

Poți achita împrumutul oricând, fără grijă. Nu te costă nimic în plus.

Faci cunoscută afacerea

Când ceri împrumut online, prezinți și afacerea. Membrii Fagura află de tine și poți câștiga noi clienți.

Încurajăm startup-urile

Chiar dacă e înființată acum 2 luni, firma ta poate obține credit. În Fagura, vrem să creștem împreună.

Cum obții împrumuturi rapide pe Fagura?

Pe Fagura, firmele împrumută direct de la investitori

Investitorii finanțează cu sume mici mai multe împrumuturi pentru IMM-uri românești. Dobânzile plătite se întorc la ei ca profit. Fagura gestionează legătura între antreprenorii care vor să își crească afacerile și investitorii care vor să-și mărească venitul sprijinind firme românești. Pe Fagura, punem accent pe potențialul firmelor, indiferent de vechimea lor.

01
Creezi cont
Te înregistrezi pe platforma Fagura în câteva clipe, cât ți-ai comanda o pizza.
02
Completezi cererea de împrumut
Durează cât faci un ceai. Scrii ce sumă ai nevoie și pentru cât timp, plus o descriere scurtă a afacerii. Încarci online câteva documente și gata.
03
Investitorii finanțează împrumutul
Investitorii de pe Fagura îți citesc prezentarea și decid să te împrumute. Un credit este finanțat de mai mulți investitori în maxim 14 zile.
04
Semnezi contractul și primești banii
Contractul îl semnezi digital și Fagura îți virează banii în cont. Ratele și dobânzile plătite se întorc direct la investitorii care te-au finanțat.

Companii ca a ta, care se finanțează pe Fagura

Motive să crești financiar cu Fagura prin creditare online sau investiții

KAIRO & ZEUS SRL

KAIRO & ZEUS SRL

compania este focusata pentru asi creste numarul de trasee in scopul de carausie paine si mai multe contracte de prestari servicii

RARES MIMI TRANS SRL

RARES MIMI TRANS SRL

Achitarea furnizori plus capital lucru

GRATA INVEST SRL

GRATA INVEST SRL

Totul a inceput acum 3 ani cand am decis sa promovez turismul din tara noastra prin intermediul bijuteriilor. Am vorbit cu tatal meu care e designer de bijuterii si am creat o colectie de bijuterii,,Dracula Rpd’’colectie cu care am vrea sa intram pe Amazon, si in magazinele din aeroport. Colectia mai contine, pe langa bijuterii, si doua carticele ( Romania mistica si Vlad tepes mit si adevar)

RADEN SERV SRL

RADEN SERV SRL

Refinanțarea datoriilor curente pentru buna desfășurare a activității

Ești interesat să faci bani? Începe să investești

Fagura în presă

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.