• Finanțate 5
  • În proces de finanțare 1
VLEX SRL

VLEX SRL

Fiind pasionat de design/fotografie și expunerea acestora pe un material cât mai premium, am decis să înființez propria afacere care aduce un produs destul de nou pe piața din România, mai exact tablouri personalizate din aluminiu sau cum ador eu să le numesc „Tablouri Metalice Premium”. Scopul principal al proiectului este de a promova aceste produse pe platformele de social media cât și pe „bătrânul” Google, de a educa potențialii clienți despre acest concept și de a-i convinge că aceasta este opțiunea ideală pentru a aduce fotografiile favorite la viață pe cel mai calitativ si durabil produs din industria printului și a personalizării.

AMBIT CONSULT SRL

AMBIT CONSULT SRL

Oferirea de servicii IT performante la preturi decente

BRICO BUSINESS SRL

BRICO BUSINESS SRL

Compania și-a stabilit achiziționarea unui nou stoc de materiale destinate desfacerii la nivel național pentru clientii: Martplast, Temposanit și Goodmob. Această decizie ne ajută să îmbunătățim gama de produse oferite clienților noștri.

HEYWAY SRL

HEYWAY SRL

Noi am incercat tot timpul sa prestam servicii de calitate si sa oferim clientilor nostri siguranta si linistea ca solicitarea lor va fi dusa la bun sfarsit. Noi vrem sa consolidam acest lucru extinzand afacerea prin agregate frigorifce noi

IDEAL PET FOOD SRL

IDEAL PET FOOD SRL

Dedicăm eforturi constante pentru a asigura satisfacerea completă a cererilor de pe piață privind nevoile animalelor. Cu un portofoliu diversificat, includem în gama noastră de produse nu doar hrana, suplimentele și accesoriile esențiale, ci și soluții inovatoare și personalizate.Ne angajăm să aducem în prim-plan calitatea și diversitatea în serviciile noastre pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor și a satisface în întregime așteptările clienților noștri.

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.