• Finanțate 33
  • În proces de finanțare 10
MMNOUA18. GROUP SRL

MMNOUA18. GROUP SRL

Proiectul meu este unul pe roți,am început cu un Food Truck și în decurs de un an de zile l-am achiziționat pe al doilea ,urmând acum să îl luăm pe al treilea datorită cererii pe piața . Proiectul este unul pe bază de Burgeri și wrap uri și vrem să îl aducem la un nivel cat mai înalt cu cat mai multe Food truck uri

ONEST COFFEE SRL

ONEST COFFEE SRL

Scopul acestei scoli de cafea este de a educa consumatori de cafea, de a pregati personalul din domeniul HORECA pentru a avea la indemana intrumentele necesare de preparare si deguatare a cafelei.

MTRANSERV SOLUTION SRL

MTRANSERV SOLUTION SRL

Firma isi doreste extinderea portofoliului de clienti in contextul cresterii pietei de servicii de mobilitate din Romania. Experienta acumulata ne permite ca, prin marirea numarului de angajati pana la 10 persoane sa putem contracta clienti pentru servicii de mecanica (tinichigerie, vopsitorie, electric, mecanica). Pentru aceasta estimam nevoia extinderii personalului cu mai multi mecanici cu experienta, astfel contractarea unui imprumut de 15.000Euro ne-ar ajuta sa suportam cheltuielile de recrutare, instruitr, formare, integrare si extinderea echipei actuale.

MIDA INTERMSERVICE SRL

MIDA INTERMSERVICE SRL

plata furnizorilor de manopera si achizitii de materiale si accesorii pentru comenzi in desfasurare. Avem mai multe proiecte in desfasurare atat cu clienti agentii publicitate cat si clienti directi din zona de arta/spectacole. ( acum in lucru haine si decor pentru proiectul Mostenirea -Teatrul masca)

PETEXPRESS RETAIL SRL

PETEXPRESS RETAIL SRL

Obiectivul nostru la Petexpress este sa deschidem 100 de locatii in urmatorii 5 ani (20 proprii, 20 francize, restul francize fractionate si parteneri)

PICADOR TRANSPED SRL

PICADOR TRANSPED SRL

Cresterea activitatii, care necesita mai mult combustibil. Odata cu venirea lunilor cu activitate intensa (aprilie, mai iunie), activitatea pe partea de transport rutier de marfuri creste, astfel incat este nevoie de achizitia unei cantitati mai mari de combustibil (motorina). Crescand aprovizionarea cu combustibil, firma poate servi mai multe comenzi pe diverse rute.

ANB CLEVER TOOLS SRL

ANB CLEVER TOOLS SRL

Societatea Comerciala ANB CLEVER TOOLS S.R.L. este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia fiind 2020. Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari, in momentul de fata, axandu-ne pe ANTREPRENORIAT GENERAL.

XELA NETWORKS SRL

XELA NETWORKS SRL

Intr-o era digitala in care aproape orice activitate se desfasoara prin intermediul unui instrument electronic, nevoile de adaptare si inovatie ale afacerilor au crescut vizibil. Adaptarea la cerintele noi pe care le impune societatea moderna si consumatorii sai poate fi realizata intr-un mod profesionist prin apelarea la specialistii dintr-un anumit domeniu. Misiunea noastra este de a furniza servicii IT complete, servicii care sa acopere toate necesitatile de business ale clientilor.

ALVI-MEDE SRL

ALVI-MEDE SRL

Scop Obținerea unei finanțări pentru a crea un stoc tampon de materie primă, necesar pentru a preveni întreruperile de activitate și a asigura continuitatea producției. ### Obiective 1. **Creșterea stocului de materie primă:** Asigurarea unui stoc suficient pentru a evita blocajele în producție. 2. **Plata furnizorilor:** Stabilirea unor relații comerciale stabile și fiabile prin plata promptă a furnizorilor. 3. **Satisfacerea cererii:** Menținerea capacității de a răspunde la cererea crescută a clienților fără întreruperi.

ISSZ SRL

ISSZ SRL

Compania este focusata de crestere clienți și dezvoltarea clientii

TELEKY HOLDING GSM SRL

TELEKY HOLDING GSM SRL

Cresterea activitatii si extindere

AS BEAUTY BY ADINA STEFAN SRL

AS BEAUTY BY ADINA STEFAN SRL

Cresterea calitatii serviciilor oferite,adaugarea de noi servicii in portofoliu,cresterea substantiala a veniturilor societatii

AMBIT CONSULT SRL

AMBIT CONSULT SRL

Dotarea firmei cu echipamente IT performante

HEYWAY SRL

HEYWAY SRL

Noi am incercat tot timpul sa prestam servicii de calitate si sa oferim clientilor nostri siguranta si linistea ca solicitarea lor va fi dusa la bun sfarsit. Noi vrem sa consolidam acest lucru extinzand afacerea prin agregate frigorifce noi

ELECTRONIC STAR SYSTEM SRL

ELECTRONIC STAR SYSTEM SRL

Modernizare și înlocuire echipament muncă

TRUFI SRL

TRUFI SRL

Deplasarea mai rapidă la clienți și deplasarea cu un volum de marfă mai mare.

DENIRA NETWORK SRL

DENIRA NETWORK SRL

Incepem o colaborare cu un client din Bulgaria pe partea de elemente finite din lemn pentru un plus de valoare la marfa produsa

UPLINE ACCOUNTING SRL

UPLINE ACCOUNTING SRL

Recrutarea noilor membri si refinantarea creditului activ Scopul și obiectivele proiectului - obiectivul central al Upline Accounting pentru anul 2024 se concentreaza pe extinderea si consolidarea pozitiei noastre pe piata serviciilor de contabilitate. Ne propunem sa avansam in directia digitalizarii si automatizarii procedurilor interne ale firmei de contabilitate. Industria este intr-o schimabare majora datorita integrarii sistemului efactura si SAFT(2025), facilitand astfel procedurile de lucru in contabilitate. Pe masura digitalizarea imbunatateste partea de operare in contabilitate, ne focusam timpul castigat pentru a oferi solutii de optimizare fiscala si raportare lunara, cat si consultanta de business pentru clientii nostri

DANYELLA SDF SRL

DANYELLA SDF SRL

Magazin alimentar, achiziții de marfa și achitarea facturilor

PINTEA EXPRES CONSTRUCT SRL

PINTEA EXPRES CONSTRUCT SRL

Sustinerea lucrarilor aferente actualului contract/proiect, Picador Residence, precum si lucrarile de la noile contracte cu diversi clienti ce vor fi contractate in lunile aprilie si mai.

QUALITY ADMIN SRL

QUALITY ADMIN SRL

Firma noastra presteaza servicii de administrare imobile in Cluj si Salaj, dorim sa venim cu mai multe oferte catre clientii nostri si sa ne marim afacerea prin servicii de curatenie, imagistica si intretinere spatii verzi.

IDEAL PET FOOD SRL

IDEAL PET FOOD SRL

Dedicăm eforturi constante pentru a asigura satisfacerea completă a cererilor de pe piață privind nevoile animalelor. Cu un portofoliu diversificat, includem în gama noastră de produse nu doar hrana, suplimentele și accesoriile esențiale, ci și soluții inovatoare și personalizate.Ne angajăm să aducem în prim-plan calitatea și diversitatea în serviciile noastre pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor și a satisface în întregime așteptările clienților noștri.

PELET DRUGA SRL

PELET DRUGA SRL

Agricultura este un rol important in economia tari scopul proiectului este infiintarea, ingrijirea si recoltarea culturilor agricole apoi comercializarea acestora si incasarea contravalori lor. Firma este infiintata in anul 2018 si desfasoara activitatea de agricultura pe suprafata de 130 ha unde cultiva cerereale si plante oleaginoase.

SL ELITE CAPITAL GROUP SRL

SL ELITE CAPITAL GROUP SRL

Promovarea intensa a francizei Kaffia - Cafenele Self Service pentru a creste numarul de proiecte, plus crearea unui stoc de cafenele self service pentru a fi vandute din stoc

LENMIT AGRO SRL

LENMIT AGRO SRL

Ne dorim extinderea activitati cu inca un magazin si modernizarea celor existente.

TEAM COMERCIAL SRL

TEAM COMERCIAL SRL

In echipa DeGust, pe partea de aprozar-bacanie, suntem 2 fondatori, mai exact Chicireanu Marius Administrator la Team Comercial SRL si Sturzu Cristian la Iris Agroserv SRL. Dupa succesul cumnatului meu Cristian Sturzu pe partea de productie cu produsele DeGust, am intemeiat in anul 2023 la 1 Iunie primul aprozar-bacanie, Aprozar DeGust Valea Lupului, dupa care, datorita succesului avut, am continuat cu deschiderea celui de-al doilea punct de lucru Aprozar DeGust Bucium. In luna Februarie a anului 2024, am infiintat si magazinul online www.aprozar-degust.ro. In tot acest timp, in urma prospectelor de piata si cerintelor clientilor, am extins continuu gama de produse comercializate, scopul nostru fiind acoperirea necesitatilor clientilor nostri pe partea de produse sanatoase, proaspete si bio. Obiectivul nostru in acest moment este sa extindem in continuare gama de produse comercializate in magazinele noastre si sa deschidem in acest an inca 2 puncte de lucru in orasul Iasi.

CCN BOOKS SRL

CCN BOOKS SRL

In prezent suntem o editura mica pe piata de carte din Romania, dar cu o investitie importanta putem intra mai rapid in lumea editoriala si sa stabilim contracte importante. De asemenea fiind si distribuitori vom folosi o parte din finantare pentru stocuri pentru cele mai vandute produse din magazinul nostru.

GRADINA BUCURIEI SRL

GRADINA BUCURIEI SRL

Proiectul are ca scop aducerea unui concep nou pe piața din România, apoi extinderea lui dincolo pentru ca oamenii să aibă afaceri prospere și o viață personală împlinită.

SYN ELECTRO POWER SRL

SYN ELECTRO POWER SRL

Compania se concentrează pe promovarea dezvoltării durabile și creșterea numărului de clienți fideli, menținând în același timp un mediu de lucru calitativ Prioritatea noastră este să menținem standarde înalte de calitate în toate aspectele prestării serviciilor noastre.

RABEL TEXTILE SRL

RABEL TEXTILE SRL

Dorim sa achiziționăm un autoturism pentru a putea livra în siguranță și fără griji produsele clienților.Am tot cumpărat mașini vechi,insa mereu ajung sa investim multi bani în repararea acestora.

RICAGRI TRADING SRL

RICAGRI TRADING SRL

Scopul finanțării pentru capital de lucru

VLEX SRL

VLEX SRL

Fiind pasionat de design/fotografie și expunerea acestora pe un material cât mai premium, am decis să înființez propria afacere care aduce un produs destul de nou pe piața din România, mai exact tablouri personalizate din aluminiu sau cum ador eu să le numesc „Tablouri Metalice Premium”. Scopul principal al proiectului este de a promova aceste produse pe platformele de social media cât și pe „bătrânul” Google, de a educa potențialii clienți despre acest concept și de a-i convinge că aceasta este opțiunea ideală pentru a aduce fotografiile favorite la viață pe cel mai calitativ si durabil produs din industria printului și a personalizării.

ELECTROKYP ST SRL

ELECTROKYP ST SRL

Firma se ocupă cu depanarea de electrocasnice în principal mașini de spălat rufe , vase și uscătoare , mașina mă va ajuta pentru o mai bună mobilitate

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.