• Finanțate 17
  • În proces de finanțare 1
HEYWAY SRL

HEYWAY SRL

Noi am incercat tot timpul sa prestam servicii de calitate si sa oferim clientilor nostri siguranta si linistea ca solicitarea lor va fi dusa la bun sfarsit. Noi vrem sa consolidam acest lucru extinzand afacerea prin agregate frigorifce noi

BRICO BUSINESS SRL

BRICO BUSINESS SRL

Compania și-a stabilit achiziționarea unui nou stoc de materiale destinate desfacerii la nivel național pentru clientii: Martplast, Temposanit și Goodmob. Această decizie ne ajută să îmbunătățim gama de produse oferite clienților noștri.

ONEST COFFEE SRL

ONEST COFFEE SRL

Scopul acestei scoli de cafea este de a educa consumatori de cafea, de a pregati personalul din domeniul HORECA pentru a avea la indemana intrumentele necesare de preparare si deguatare a cafelei.

RABEL TEXTILE SRL

RABEL TEXTILE SRL

Dorim sa achiziționăm un autoturism pentru a putea livra în siguranță și fără griji produsele clienților.Am tot cumpărat mașini vechi,insa mereu ajung sa investim multi bani în repararea acestora.

MMNOUA18. GROUP SRL

MMNOUA18. GROUP SRL

Proiectul meu este unul pe roți,am început cu un Food Truck și în decurs de un an de zile l-am achiziționat pe al doilea ,urmând acum să îl luăm pe al treilea datorită cererii pe piața . Proiectul este unul pe bază de Burgeri și wrap uri și vrem să îl aducem la un nivel cat mai înalt cu cat mai multe Food truck uri

GRADINA BUCURIEI SRL

GRADINA BUCURIEI SRL

Proiectul are ca scop aducerea unui concep nou pe piața din România, apoi extinderea lui dincolo pentru ca oamenii să aibă afaceri prospere și o viață personală împlinită.

MIDA INTERMSERVICE SRL

MIDA INTERMSERVICE SRL

plata furnizorilor de manopera si achizitii de materiale si accesorii pentru comenzi in desfasurare. Avem mai multe proiecte in desfasurare atat cu clienti agentii publicitate cat si clienti directi din zona de arta/spectacole. ( acum in lucru haine si decor pentru proiectul Mostenirea -Teatrul masca)

UPLINE ACCOUNTING SRL

UPLINE ACCOUNTING SRL

Recrutarea noilor membri si refinantarea creditului activ Scopul și obiectivele proiectului - obiectivul central al Upline Accounting pentru anul 2024 se concentreaza pe extinderea si consolidarea pozitiei noastre pe piata serviciilor de contabilitate. Ne propunem sa avansam in directia digitalizarii si automatizarii procedurilor interne ale firmei de contabilitate. Industria este intr-o schimabare majora datorita integrarii sistemului efactura si SAFT(2025), facilitand astfel procedurile de lucru in contabilitate. Pe masura digitalizarea imbunatateste partea de operare in contabilitate, ne focusam timpul castigat pentru a oferi solutii de optimizare fiscala si raportare lunara, cat si consultanta de business pentru clientii nostri

MTRANSERV SOLUTION SRL

MTRANSERV SOLUTION SRL

Firma isi doreste extinderea portofoliului de clienti in contextul cresterii pietei de servicii de mobilitate din Romania. Experienta acumulata ne permite ca, prin marirea numarului de angajati pana la 10 persoane sa putem contracta clienti pentru servicii de mecanica (tinichigerie, vopsitorie, electric, mecanica). Pentru aceasta estimam nevoia extinderii personalului cu mai multi mecanici cu experienta, astfel contractarea unui imprumut de 15.000Euro ne-ar ajuta sa suportam cheltuielile de recrutare, instruitr, formare, integrare si extinderea echipei actuale.

SL ELITE CAPITAL GROUP SRL

SL ELITE CAPITAL GROUP SRL

Promovarea intensa a francizei Kaffia - Cafenele Self Service pentru a creste numarul de proiecte, plus crearea unui stoc de cafenele self service pentru a fi vandute din stoc

IDEAL PET FOOD SRL

IDEAL PET FOOD SRL

Dedicăm eforturi constante pentru a asigura satisfacerea completă a cererilor de pe piață privind nevoile animalelor. Cu un portofoliu diversificat, includem în gama noastră de produse nu doar hrana, suplimentele și accesoriile esențiale, ci și soluții inovatoare și personalizate.Ne angajăm să aducem în prim-plan calitatea și diversitatea în serviciile noastre pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor și a satisface în întregime așteptările clienților noștri.

PINTEA EXPRES CONSTRUCT SRL

PINTEA EXPRES CONSTRUCT SRL

Sustinerea lucrarilor aferente actualului contract/proiect, Picador Residence, precum si lucrarile de la noile contracte cu diversi clienti ce vor fi contractate in lunile aprilie si mai.

PETEXPRESS RETAIL SRL

PETEXPRESS RETAIL SRL

Obiectivul nostru la Petexpress este sa deschidem 100 de locatii in urmatorii 5 ani (20 proprii, 20 francize, restul francize fractionate si parteneri)

VLEX SRL

VLEX SRL

Fiind pasionat de design/fotografie și expunerea acestora pe un material cât mai premium, am decis să înființez propria afacere care aduce un produs destul de nou pe piața din România, mai exact tablouri personalizate din aluminiu sau cum ador eu să le numesc „Tablouri Metalice Premium”. Scopul principal al proiectului este de a promova aceste produse pe platformele de social media cât și pe „bătrânul” Google, de a educa potențialii clienți despre acest concept și de a-i convinge că aceasta este opțiunea ideală pentru a aduce fotografiile favorite la viață pe cel mai calitativ si durabil produs din industria printului și a personalizării.

TEAM COMERCIAL SRL

TEAM COMERCIAL SRL

In echipa DeGust, pe partea de aprozar-bacanie, suntem 2 fondatori, mai exact Chicireanu Marius Administrator la Team Comercial SRL si Sturzu Cristian la Iris Agroserv SRL. Dupa succesul cumnatului meu Cristian Sturzu pe partea de productie cu produsele DeGust, am intemeiat in anul 2023 la 1 Iunie primul aprozar-bacanie, Aprozar DeGust Valea Lupului, dupa care, datorita succesului avut, am continuat cu deschiderea celui de-al doilea punct de lucru Aprozar DeGust Bucium. In luna Februarie a anului 2024, am infiintat si magazinul online www.aprozar-degust.ro. In tot acest timp, in urma prospectelor de piata si cerintelor clientilor, am extins continuu gama de produse comercializate, scopul nostru fiind acoperirea necesitatilor clientilor nostri pe partea de produse sanatoase, proaspete si bio. Obiectivul nostru in acest moment este sa extindem in continuare gama de produse comercializate in magazinele noastre si sa deschidem in acest an inca 2 puncte de lucru in orasul Iasi.

AMBIT CONSULT SRL

AMBIT CONSULT SRL

Oferirea de servicii IT performante la preturi decente

XELA NETWORKS SRL

XELA NETWORKS SRL

Intr-o era digitala in care aproape orice activitate se desfasoara prin intermediul unui instrument electronic, nevoile de adaptare si inovatie ale afacerilor au crescut vizibil. Adaptarea la cerintele noi pe care le impune societatea moderna si consumatorii sai poate fi realizata intr-un mod profesionist prin apelarea la specialistii dintr-un anumit domeniu. Misiunea noastra este de a furniza servicii IT complete, servicii care sa acopere toate necesitatile de business ale clientilor.

Investing in crowdfunding projects involves risks, including the risk of partial or total loss of invested funds. Your investment is not covered by deposit guarantee schemes established in accordance with Directive 2014/49/EU of the European Parliament and of the Council. Also, your investment is not covered by investor compensation schemes established in accordance with Directive 97/9/EC of the European Parliament and of the Council.

Your investment may not generate any income. This is not a savings product and we advise you not to invest more than 10% of your net capital in crowdfunding projects. You may not be able to sell the investment instruments when you want to. If you are able to sell them, you may still make a loss.