Regulament Campanie: „Investește în afacerile românești și crește împreună cu ele”

Investește în afacerile românești și crește împreună cu ele

Campania „Investește în afacerile românești și crește împreună cu ele” motivează investitorii noi-veniți pe Fagura.ro, în perioada 16 septembrie și 30 noiembrie 2024 cu un bonus suplimentar! Oferim investitorilor noi un bonus de 5% la suma investită între 500 și 10 000 euro în toată perioada campaniei. Vino să testezi investițiile prin crowdlending și să-ți iei bonusul de bun venit și experiența garantată.

I. Organizatorul Campaniei

Organizatorul campaniei este Fagura Finance SRL, denumită în continuare „Organizatorul”. Campania se desfășoară exclusiv pe platforma online app.fagura.ro, în conformitate cu prezentul regulament.

II. Denumirea și Perioada Campaniei

Campania se numește „Investește în afacerile românești și crește împreună cu ele” și se desfășoară în perioada 16 septembrie 2024, ora 8:00 – 30 noiembrie 2024, ora 8:00. Orice participare (tranzacție pe platformă) după această dată nu va fi luată în considerare.

III. Condiții de Participare

Campania este destinată investitorilor noi care îndeplinesc următoarele criterii:

  1. Nu au efectuat niciodată alimentări de cont și nu au investiții active pe platforma Fagura.ro înainte de perioada campaniei;
  2. Alimentează contul și investește între 500 euro și 10 000 euro în perioada campaniei și primește bonus înapoi 5% din totalul sumei investit;
  3. Sunt persoane fizice cu vârsta minimă de 18 ani sau companii înregistrate pe teritoriul Uniunii Europene.
  4. Precizare: Investitorii care au investiții pe Fagura.com și vor să îi retragă pentru a investi pe Fagura.ro – nu vor fi acceptați în cadrul promoției.

IV. Mecanismul Campaniei

  1. Bonus de 5% la sumă totală investită pe perioada campaniei: Fiecare investitor nou va primi un bonus de 5% aplicat la investiția efectuată pe platformă, în limita sumei de 500 și 10 000 euro. 
  2. Investițiile pot fi făcute pe Fagura.ro, atât pe piața primară (cererile de împrumut), cât și pe cea secundară (Secondary Market). 
  3. Bonusul va fi adăugat în contul Fagura al investitorului după validarea investiției, la finalul perioadei campaniei, în decurs de 5-7 zile lucrătoare.

    Exemplul1:
    Investitorul avea un cont pe Fagura.ro, însă NU avea alimentat contul (respectiv nici investiții făcute). Alimentează contul său cu 1000 euro și investește toată suma în cereri + achiziții din piața secundară. La finalul perioadei campaniei, acesta va primi pe contul său 50 euro BONUS.

    Exemplul2:
    Investitorul creează acum contul său pe Fagura.ro și îl alimentează cu suma totală de 6 000 euro pe toată perioada campaniei. În acest răstimp, reușește să investească în cererile din platformă + secondary market doar 5 000 euro. La finalul campaniei, aceasta va primi pe contul său 250 euro.

V. Excluderea din Campanie

Nu sunt eligibili pentru participare la această campanie:

  1. Clienți existenți Fagura care au avut cel puțin o singură investiție pe fagura.ro înainte de începerea campaniei;
  2. Orice persoana fizica sau juridica care a beneficiat, beneficiază sau urmează sa beneficieze de un împrumut din partea Fagura;
  3. Angajații Fagura Finance SRL și ai companiilor parte din grupul Fagura OU și rudele de gradul I-II ale acestora

VI. Premii și Valoare

  1. Bonusul de 5% va fi calculat la finalul perioadei campaniei din suma totală a investițiilor efectuate în această perioadă. 
  2. Bonusul va fi transferat în contul utilizatorului Fagura la finalizarea campaniei, în decurs de 5-7 zile lucrătoare.
  3. Toate taxele și impozitele aparțin investitorului. În cazul în care va fi necesară reținerea impozitului la sursă, Fagura va reține și achita impozitul către autorități. În celelalte cazuri, investitorul va fi responsabil să își declare veniturile și să achite impozitele.

VII. Validarea participării și acordarea Premiilor

Organizatorul va valida toate participările conform acestui regulament. Bonusurile și premiile vor fi acordate doar investitorilor care respectă toate condițiile de participare.

VIII. Protecția datelor personale

Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate de Organizator în scopul desfășurării campaniei, conform legislației în vigoare. Acestea nu vor fi date public, iar numele câștigătorului va fi comunicat public doar cu acordul acestuia. 

IX. Modificarea Regulamentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament pe parcursul campaniei, cu obligația de a comunica modificările în mod vizibil pe site-ul www.fagura.ro.

X. Dispoziții finale

  1. Participanții acceptă integral și fără rezerve prezentul regulament prin înscrierea la campanie și efectuarea investițiilor pe platforma Fagura.ro.
  2. Participanții își oferă consimțământul de a fi solicitați să promoveze Fagura (să participe la interviu sau să scrie testimonial/review) prin intermediul premiului primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.