ID împrumut: 2700/122310367301

VLEX SRL

🇷🇴
Promovare online a Tablourilor Personalizate din Metal
Date generale companie
Gradul de finanțare
€5 000 din €5 000 pentru 24 luni
100.0%
316 investitori
Informații cheie
Locație
România
Administrator
-
Asociați
ALEXANDRU VLĂDEANU
Domeniu activitate
1812
Contribuție proprie în proiect
€3 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
F
5
Dobândă
30.9%
Overall Business Risk
Scăzut
Credite

Scopul și obiectivele proiectului

Fiind pasionat de design/fotografie și expunerea acestora pe un material cât mai premium, am decis să înființez propria afacere care aduce un produs destul de nou pe piața din România, mai exact tablouri personalizate din aluminiu sau cum ador eu să le numesc „Tablouri Metalice Premium”. Scopul principal al proiectului este de a promova aceste produse pe platformele de social media cât și pe „bătrânul” Google, de a educa potențialii clienți despre acest concept și de a-i convinge că aceasta este opțiunea ideală pentru a aduce fotografiile favorite la viață pe cel mai calitativ si durabil produs din industria printului și a personalizării.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Activitatea principală a companiei este de a realiza tablouri personalizate din aluminiu cu fotografiile clienților. Fie că este o imagine descărcată de pe internet sau o fotografie împreună cu familia, aceste tablouri cu un finisaj extra lucios, prin procesul de sublimare oferă cele mai vibrante culori, un contrast puternic și proprietăți anti-fading de minim 65 de ani. Deoarece îmi doresc ca aceste produse să ajungă în casele cât mai multor oameni, acestea sunt de diferite dimensiuni plecând de la 10x15 cm până la 40x60 cm, așa clientul are multiple posibilități de a-și personaliza produsul, pentru că unii doresc fotografia noului născut pe birou la servici și alții o fotografie cu familia pe peretele din living. Fiind un proces foarte simplu și rapid de realizare a acestor produse, mai exact 5 minute, de la editarea imaginii, printare, până la sublimare, sunt mândru să spun că livrarea produselor se face chiar și a 2-a zi pe teritoriul României.

Realizări notabile

Una dintre cele mai importante realizări de anul acesta a fost reducerea costurilor materiei prime și a materialelor consumabile cu 30% prin colaborarea cu producătorii principali și renunțarea la furnizorii intermediari. Iar o altă realizare importantă a fost finalizarea website-ului ”metalizet.com” pentru a ușura procesul de personalizare și achiziție clientului, cât și pentru automatizarea producției cu ajutorul integrărilor și al tehnologiei.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.