ID împrumut: 3087/062410712401

PENSIUNEA LA CETATE SRL

🇷🇴
Capital de lucru in ce priveste extinderea vanzarilor in sistem catering pentru programul „Masa sanatoasă” elevi in scoli
Date generale companie
Gradul de finanțare
€2 700 din €15 000 pentru 48 luni
18.0%
49 investitori
4 zile rămase
Informații cheie
Locație
România
Administrator
-
Asociați
MIOARA BORDEAN
Domeniu activitate
5520
Contribuție proprie în proiect
€30 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
D
2
Dobândă
19.4%
Overall Business Risk
Moderat
Credite

Scopul și obiectivele proiectului

Societatea nostra a incheiat contracte de livrare masa calda elevi in scoli (250 portii zilnice) pe un program guvernamental si avem nevoie de capital de lucru pentru achizitia de materii prime pentru gatirea meniurilor. Facturarea si plata se face doar la finele lunii de catre primarii , iar in toata acesta perioada trebuie sa sustinem din susrse proprii achizitia de materii prime.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Sala evenimente. Pensiune cu 8 camere. Servicii de catering. Servicii funerare.

Realizări notabile

In perioada pandemiei am reusit sa ne dublam vanzarile pana in momentul in care am atins plafonul de platitori de TVA, cand in acea perioada majoritatea firmelor din HOreca au avut probleme mari.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.