ID împrumut: 2318/062305201203

JULIUS GRUP SRL

🇷🇴
Poke Poke . Locatia nr.2 - data de 17 iunie este planificata deschiderea. Nu ajung surse pentru branding( sacose,stickere,pahare) si utilaj ( freezer,coffee machine, fierbator de orez, POS system). Website www.poke.md instagram.com/pokepokemd . Adresa locatia Bd.Moscova 5 ( puteti veni personal sa vedeti proiectul si etapa)
Date generale companie
Gradul de finanțare
€9 000 din €9 000 pentru 36 luni
100.0%
1786 investitori
-248 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
IULIAN COJOCARU
Domeniu activitate
5610, 5621, 5630, 5629
Contribuție proprie în proiect
€45 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
Dobândă
N/A%
Overall Business Risk
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Scopul proiectului Poke Poke - deschiderea locației nr. 2 a restaurantului - este de a extinde și consolida brandul Poke Poke, oferind o experiență culinară inovatoare și autentică într-un nou punct de vânzare. Obiectivele includ creșterea veniturilor prin atragerea de noi clienți, fidelizarea celor existenți și consolidarea poziției pe piață, prin menținerea calității superioare a mâncărurilor și a serviciilor oferite. Prin intermediul acestei expansiuni strategice, dorim să obținem profitabilitate sustenabilă și să devenim o destinație preferată pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și delicioasă.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Produsele și serviciile oferite de Poke Poke includ: -Mâncăruri delicioase din bucătăria hawaiiană, cu accent pe poke bowls -Opțiuni personalizate de alegere a ingredientelor pentru a satisface preferințele și nevoile individuale ale clienților. -O gamă variată de ingrediente proaspete și sănătoase, inclusiv pește proaspăt, legume, sosuri și topping-uri. -Un mediu plăcut și prietenos, unde clienții pot lua masa într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. -Servicii rapide și eficiente, asigurându-se că clienții sunt satisfăcuți și că primește comanda într-un timp rezonabil. -O experiență culinară autentică, prin aducerea gustului și tradițiilor hawaiiene în fiecare preparat.

Realizări notabile

-Succesul și popularitatea locației inițiale a restaurantului Poke Poke, care a obținut recenzii pozitive și o bază de clienți loiali. -Extinderea brandului Poke Poke prin deschiderea locației nr. 2, demonstrând creșterea și sustenabilitatea afacerii. -Obținerea unei reputații solide în industria alimentară, datorită calității superioare a mâncărurilor și serviciilor oferite. -Recunoașterea și aprecierea din partea clienților pentru meniul inovator și autentic, care aduce gustul tradițional hawaian într-o experiență contemporană. -promovarea unui stil de viață sănătos. -Crearea unui mediu de lucru pozitiv și dezvoltarea unei echipe dedicate și pasionate, care contribuie la succesul continuu al brandului.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.